Uudet silmälasit ovat ihanat!

Toisaapäivänä sain viimeinkin uudet silmälasini käteeni ja päähäni, ja se oli niin ihana kokemus, että sen kunniaksi ajattelin jopa rikkoa tämän hienoisen blogihiljaisuuden. Valitettavasti kevät oli sen verran rankka, ja mulla oli joitakin terveysongelmia, että tänne ei tullut laitettua oikein mitään. Valitan kovasti tätä, mutta toivottavasti nyt jatkossa sitä pystyisi hieman paremmin tänne tekstejä lisäämään.  Nyt on nimittäin onneksi olo jo parempi, ja vointi on kohonnut erityisen hyvin tässä kesäkuukausien aikana. Ja ehkä nää silmälasitkin auttaa vielä entistä enemmän.

Silmälasiostoksilla

Keskimäärin en oo mitenkään kovin muotitietoinen, enkä osta kovin usein uusia vaatteita tai sellaista. Yleensä mulla on ne muutamat suosikit, joita sitten häikäilemättä kierrätän päivistä ja kuukausista toiseen, kausien mukaisesti.

Kuitenkin silmälaseja on tullut tässä melko lyhyen elämäni aikana ostettua ehkä jopa hieman liikaakin. Niitä on nimittäin mulla nytten jo kotona ainakin 3, ja sen lisäksi oon joutunut heittämään monet pois jossain välissä kun on tarvinnut vahvuudet päivittää. Enkä todellakaan ostaa uusia laseja vasta kun edelliset hajoaa, vaan niitä tuppa kertymään tonne varastoon hieman liikaakin.

Mutta silti, nyt ostin taas uudet silmälasit Silmälasikeitaan oppaan avulla, ja ne siis tosiaan tulivat toissapäivänä postiin josta ne kävin melkein heti hakemassa.

Carrera CA5501-8TY

Carrera silmälasit

Ostin siis ensimmäistä kertaa kyseiset Carreran silmälasit, ja ne on ekaa kertaa kun omistan mitään Carreran tuotetta. Nää on hieman erilaiset kuin nuo mun edelliset lasit, sillä nää ei oo aivan niin pyöreät kuin mun edelliset lasit.

Mutta jotenkin toi muoto kyllä viehätti mua ihan sikana, ja jos en ujostelisi laittaa kuvia itsestäni tänne nettiin, niin laittaisin heti kuvan noista mun päässä. Musta, ainakin siis omasta mielestä, ne sopii tosi hyvin mun kasvoille. Pidän erityisesti noista kehyksistä, jotka on tolleen hieman paksummat ja näkyvämmät kuin mulla yleensä on ollut.

Kaiken kaikkiaan siis ihan sika ihanat lasit!

En oo vielä päässyt kouluun näitä näyttämään, kun oon tavallaan vielä lomalla sieltä, mutta kesätöissä nää on kyllä saanut paljon kehuja ja hyviä kommentteja. En siis varmaan ainakaan ihan väärässä ollut nämä ostaessani. Tai sitten vain uskottelen niin itselleni…

Ihanaa kyllä kun on taas uudet silmälasit, ja hetken aikaa taas on ihana mennä ne päässä. Mutta tiedän kyllä, että jossain vaiheessa niihinkin alkaa vähän kyllästyä, ja sitten alkaa se pelottava tarve ostaa taas uudet silmälasit. Toivottavasti siihen nyt kuitenkin menisi ainakin hetken aikaa.